söndag, juli 31, 2011

Julia Caesar på Snaphanen: Søndagskronik: Ansvar och skuld

 
 Det tysta samhället är farligast av alla

"I trygghetsnarkomanernas Sverige ingår inte terrordåd i föreställningsvärlden. Ändå är det bara ett drygt halvår sedan den irakiske självmordsbombaren Taimour Abdulwahab, 29, sprängde sig i luften mitt i julhandeln i Stockholms city. Det var bara teknisk klantighet som gjorde att han inte tog mängder av andra människor med sig i döden. Något borde vi ha lärt oss. "

"...var tragedin omöjlig att förutse? Är den omöjlig att förstå? Nej. Grunden för extremistiska terrordåd är för länge sedan lagd genom politikens utformning i de nordiska länderna – en splittringspolitik som bygger på en hejdlös och potentiellt explosiv blandning av vitt skilda kulturer, religioner och etniciteter. Historien slutar inte med Anders Behring Breiviks masslakt på sina egna landsmän. Vi kommer att få uppleva fler terrordåd; vänsterextremistiska, islamistiska, högerextremistiska – och dåd som begås till synes utan någon begriplig orsak alls."
 "Europas befolkning är hårt pressad av de kulturella, sociala och ekonomiska påfrestningar som massinvandringen från framför allt muslimska länder innebär. Från historien vet vi att alla försök att få islam och kristendom att leva sida vid sida har resulterat i krig, förföljelse, blodiga konflikter och död. Om de styrande eliterna framhärdar i att driva samma politik som hittills mot folkets vilja, samtidigt som de predikar ensidig tolerans och öppenhet – då fortsätter man också att tillhandahålla en konfliktfylld jordmån för fler terrordåd."

"Men det är inte Internet och bloggvärlden som har skapat det rådande debattklimatet. Bloggvärlden är en reaktion mot det inavlade debattklimat som i minst fyra årtionden har styrts med järnhand av en politisk och massmedial elit. Allra värst är det i Sverige"
"Utvecklingen i Norge liknar den svenska, även vad gäller politisk konsensus. Arbeiderpartiet regerar i koalition med socialistisk venstreparti och senterpartiet. I stortingsvalet 2009 fick det invandringskritiska fremskrittspartiet 22,9 procent av rösterna men lämnas utanför regeringen.
Anders Behring Breivik skriver i sitt manifest om en av de saker han anser att han har förlorat på grund av den mångkulturella politiken, sin hemstad Oslo:"
“Oslo used to be a peaceful city. Thanks to the Norwegian Marxist multicultural regime they have transformed my beloved city into a broken city, a bunkered society and s***hole where no one is safe.”
Läs HELA söndagskrönikan av Julia Caesar på Snaphanen

Världsmästarna & Fler ministrar borde gråta
Nu finns Julia Caesars båda böcker att köpa. Världsmästarna - När Sverige blev mångkulturellt 442 sidor. och Fler ministrar borde gråta - Tjugoen oönskade krönikor 277 sidor. Här beställer man böckerna: Via email: order@books-on-demand.com eller telefon +46498213360 eller fax +46498213329
Inget förlag har velat ge ut böckerna, och Julia Caesar har därför själv bekostat tryckningen av båda böckerna. De läsare som vill ge ett bidrag till tryckkostnaderna kan göra det via PayPalkonto.
 
Stötta bloggen Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: