torsdag, februari 21, 2008

Reinfeldt tror att han gör bot och riskerar hela västvärldens säkerhet när han gör det!

"-Vi behöver en fördjupad dialog med den muslimska världen.

"Vi behöver en fördjupad dialog med den muslimska världen. Ett viktigt syfte skulle vara att bygga upp ett ökat förtroende, respekt och förståelse mellan vad vi kallar väst och den muslimska världen, sa Fredrik Reinfeldt.

”Reinfeldt fortsätter alltså på den inslagna linjen och fjäskandet för muslimerna fortskrider, precis som under krisen med Muhammedbilderna med andra ord. Frågan är om inte den utlovade statsfinansierade imamutbildningen är ett resultat av diskussionerna som fördes då.

Utan löften om utbildningen skulle diplomaterna fortsätta att hetsa massorna i hemländerna.Frågan medborgarna bör ställa sig är varför detta fjäskande fortsätter? För inte bara samtliga riksdagspartier, utan även i stort sett hela västvärlden, är överrens om att vi skall lämna oljesamhället bakom oss och istället satsa på andra drivmedel.

När vi inte längre behöver oljan har araberna och de andra muslimerna inte längre något att erbjuda oss, förutom horder av outbildade människor som eftertraktar västvärldens välfärd. Göran Persson varnade på sin tid för välfärdsturister och frågan är om inte han kommer att besannas om Reinfeldt får fortsätta på den inslagna linjen."

Läs hela inlägget av Utgårdaloke på FB

"...vad vi kallar väst .."???

"...den muslimska världen.."???

Vad vill han säga med detta? Reinfeldt kör sin egen personliga agenda, med hela västvärldens säkerhet som insats....

Inga kommentarer: