torsdag, december 13, 2007

8000 indvandrerkvinder undgår job

To ud af tre ledige indvandrerkvinder står reelt ikke til rådighed for ar­bejdsmarkedet. 34 pct. af de ledige si­ger, at de slet ikke ønsker et job, 23 pct. siger, de ikke har søgt et job i en måned, og 7 pct. kan ikke tiltræde en ledig stilling med 2 ugers varsel.

De ledige modtager penge fra det offentlige for at stå til rådighed for arbejdsmarkedet

TV2 SE ÄVEN TV-INTERVJUN (på danska) STRAX UNDER ARTIKELN!

Integrationskonsulent Manu Sareen intervjuas och hans kommentar/kunskap är ännu mera skrämmande: merparten av dessa kvinnor förbjuds av sina män att arbeta! Just det, samtliga är muslimska familjer. I deras kultur ska inte kvinnan arbeta över huvudtaget, enligt Sareen, som träffat många familjer i sitt arbete.

Hur många tusen likartade muslimska familjer har vi i Sverige, på skattebetalarnas bekostnad? Hur har regeringen tänkt att integrera dessa när de vägrar jobba eller p g a av att de inte får för sina män?

Värt att tillägga; Det är samma Manu Sareen som vi postade om förra veckan. Han har blivit mordhotad åtskilliga ggr för att han lagt sig i 'danska' muslimska familjers tvångsäktenskap eller planering därav så till den grad att han fick sjukskriva sig förra året. Han är moderat muslim och därmed hatad av många muslimer som vägrar ansluta sig till det danska samhället.

Inga kommentarer: