torsdag, november 29, 2007

Carolina Klüft utnyttjas i rasistpropaganda?

"En bild på mångkampsdrottningen Carolina Klüft invirad i svensk flagga med en text om att svenskar ska vägra bli en minoritet publicerades på en främlingsfientlig sida på nätet. Pappa Johnny Klüft blev så upprörd att han hotade med polisanmälan. Då togs bilden bort. "

Läs resten på TV4

Vem är då den s. k. rasisten som blåser upp till storm?

Svar: Bloggen Rakryggad / Weine Berg - som även återfinnes i denna bloggs listade länkar.

Till TV4 m fl:

Nej, vi är inte okunniga, obildade islamofobiska rasister, nazister eller ens hatiska! Vi är däremot genuint oroade över Sveriges framtid och dess väl!

Allt fler svenskar bekymrar sig, t o m lokalpolitiker, över den oförminskade takten av flyktingar, och synnerligen havererade invandringspolitiken. Och låt oss göra det fullständigt klart att människor med skyddsbehov ska ha hjälp!! Vad kritiken/oron handlar om är hur stor andel av de anländande som just har det skyddsbehovet eller om det finns andra avsikter. Det är välkänt i Mö att "Sverige betalar allt åt dig. Åk dit!". Brittisk media har gjort flera intervjuer med arabiska individer som uttalat sig just så. Utöver det finns det islamska krafter som mer än gärna vill skrinlägga Europas sekularism och ersätta det med sharia-lagar. Där har ni mångas stigande oro svart på vitt! Lägg därtill den grova kriminaliteten där olika etniciteter, främst från Mö, Balkan, Centralasien, är överrepresenterade (källa: Polisen, BRÅ). Dessa har Sverige givit husrum utan att ifrågasätta eller stävja. Listan på grova brott kan göras mycket mycket lång, och den eskalerar dagligen.. Det räcker med att vi har våra egna inhemska tomtar som Bandidos/HA med bihang.

Så är det då rasistiskt att värna om sitt land, vars själ, identitet och innersta väsen närmast är på väg att urholkas socialt som ekonomiskt till förmån för psykopatiska mobsters samt hederskulturer vars levende vilar helt på en totalitär kvinnoförtryckande barbarisk ideologi (som det är) och som sätter detta före vår sekulära förhållandevis civiliserade kultur?

M a o, vi vägrar stillatigande acceptera denna samhällsutveckling!

/ Galenzo - medskribent, I mitt Sverige

Läs även på Every kinda people

Inga kommentarer: