söndag, juli 29, 2007

Diskrimineringsombudsmannen kräver: TILLÅT HALALSLAKT!

Nu har det totalt slått fel....DO kräver att man ska tillåta halalslakt!?Dags att låta DO bli folkvald, inte tillsatt.

Quote:
"För en muslim som köper kött garanterar halalstämpeln att köttet är slaktat enligt islams regler. Men stor del av det halalmärkta köttet i Malmös butiker är slaktat på Scan i Kävlinge, i strid med flera principer som Sveriges muslimska råd anser viktiga. Diskrimineringsombudsmannen kräver lagändring, i religionsfrihetens namn, för att halalslakt ska tillåtas."


Quote:

"KÄVLINGE. Lammet försöker komma undan i den lilla fållan. Men den Scananställde mannen med eltången är rutinerad. Han hittar djurets tinningar och elchockar det till medvetslöshet. Strömstyrkan är drygt två ampere – en människa kan dö av 0,03 ampere. En rännil blod tränger fram genom ena näsborren."

Scanmannen hänger upp lammet i ett bakben. En maskin lyfter det ur fållan, fram till slaktaren Sahbi Mettichi som står beredd med nyslipad kniv.
– Bismillah, mumlar Sahbi Mettichi.


Quote:
"I Sverige är det förbjudet med halal- och koscherslakt, sägs det. Diskrimineringsombudsmannen kräver en lagändring. Sveriges muslimska råd kräver en lagändring. Judiska centralrådet kräver en lagändring."


Quote:
"Fast sd vill går i motsatt riktning, och helt förbjuda försäljning av halal- och koscherkött, även importerat. Det skulle göra det omöjligt för muslimer och judar att leva efter sin religion i Sverige, såvida de inte blir vegetarianer."


Quote:
"Runt fikabordet på Scans slakteri i Kävlinge väcker idén om efter snitt-bedövning bestörtning. ”Hur skulle det gå till?” frågar sig många.
– Då plågar vi djuren, tror jag, säger produktionschefen Göran Persson.

Men slaktaren Sahbi Mettichi skulle hellre slakta utan bedövning. Det blir mer korrekt så.
– Sverige borde bli mer öppet och hjälpa muslimer att slakta mer halal, säger han."


LÄS ALLT (för det är mycket mer) i Sydsvenskan.

Ja, jag undrar om alla inser att de ett enda partiet idag, som arbetar MOT islamiseringen, det är sd? Maila DO och berätta vad ni anser om detta! Email:
do@do.se

Inga kommentarer: