söndag, april 01, 2007

Svenska barn berövas sitt kulturarv - stopp för fläskkött upprör sverigedemokraterna

"Enligt uppgift från Sydsvenska Dagbladet har tre av Malmös förskolor beslutat sig för att inte längre servera fläskkött till barnen. Det sägs också att en liknande förändring troligen kommer att införas på samtliga malmöskolor. Orsaken sägs vara att det blir för dyrt med olika sorters kött i sortimentet och att en majoritet av barnen har muslimsk bakgrund.

Sverigedemokraterna är mycket upprörda över beslutet, som man menar berövar de svenska barnen på en del av deras kulturarv. Som en första åtgärd har partiets kommunalråd, Sten Andersson, idag skickat in en enkel fråga till kommunalrådet Agneta Eriksson."

Läs mer på sd´s hemsida

Usch, jag blir ILLAMÅENDE av att läsa detta. Tur att sd finns som öppnar munnen och ifrågasätter. Ingen annan gör det. Ingen.


Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Jag säger så mycket som att om inte det etablerade partierna ändrar sig snarast, så är ALLA som röstar på något annat än sd nästa gång FÖR islamiseringen.

Här är veckans kommunfullmäktige i Malmö, inslag 18 (fungerar inte i Firefox):


Se det och se hur Sten Andersson, L-J Hallgren och Jörgen Grubb kämpar mot islamiseringen, när alla de andra jobbar för den.

Inga kommentarer: