tisdag, april 24, 2007

En saga ur verkliga livet i Malmö

En väninna ringde upprörd nu på morgonen. Hon hade läst några trådar om bråken i Rosengård på några forum och hade nått sin personliga gräns. Hon kände att hon måste prata med någon om det som hänt henne...

För ett antal år sen så pratade hon och en annan väninna mycket med en kille på internet. Vi kan kalla honom "Stefan". Stefan var social, artig och trevlig och umgänget gick från internet, till långa samtal på telefonen.

Min väninna och hennes kompis, tyckte att de började känna "Stefan" väl efter åtskilliga veckors pratande i telefon. Och det snackades om att träffas på riktigt.

Det var ju ändå två och han bara en. Trodde de.

De möttes i Rosengård och "Stefan" såg onekligen utländsk ut, men tjejerna ville inte döma. Han kunde ju vara adopterad ju. De skulle bara gå förbi och hämta något hos en vän. Lägenheten var fylld med muslimer som satt och rökte vattenpipa och drog i sig andra droger. Det var kanske 30 män i alla åldrar inne i det rummet. Bordet var fullt med olika droger.

Min väninna och hennes kompis stod och pressade i hallen och ville gå, medan karlarna i rummet började hetsa att de skulle komma in och sätta sig. "Stefan" försökte lugna tjejerna dem och sa att han skulle hjälpa dem ut ur lägenheten ihop med en kompis. Så verkade fallet också. Ända tills de kom ner på parkeringsplatsen på Van Rosens väg. Där separerade de på tjejerna och våldtog dem oralt under mycket våldsamma former. Min väninna blev "bara" våldtagen oralt. Det skedde även för väninnan, men vad som riktigt hände väninnan, om det var mer än detta - lär vi kanske aldrig få reda på.

Det obligatoriska hotet avslutade givetvis akten. "Passa er för att prata om detta eller anmäla detta..då jävlar". Kräkandes sprang de därifrån. Min väninna har ett bra liv idag med en go svensk kille. Hennes kompis började knarka.

Och som ni förstår var "Stefan" inte svensk...utan en muslim som de andra i sällskapet. Det som hände var vidrigt..men man kan förmoda att det hänt ännu värre saker om de inte lyckats ta sig ur lägenheten.

Inga kommentarer: