torsdag, januari 18, 2007

Nästan hälften, 45 procent, av alla irakier som flytt till Europa har sökt asyl i Sverige.

"Tusentals irakier söker asyl i Sverige. För att ta sig hit måste de allra flesta betala människosmugglare, enligt polisen. De senaste månaderna har ett 30-tal misstänkta människosmugglare gripits och ett hundratal irakier stoppats vid Öresundsbron."


"
Merparten av alla asylsökande irakier har betalat människosmugglare som försett dem med falska pass och viseringar eller kört dem med bil genom Europa, enligt Rikskriminalen. Oftast handlar det om mellan 50.000 och 100.000 kronor."

"
- Många irakier vill till Sverige på grund av att vi ofta beviljar uppehållstillstånd samt har en generösare anhöriginvandring än många andra länder, säger Louise Utter, presstalesman vid Migrationsverket.

Människosmugglingsärendena överhopar åklagarna i Malmö."

Läs mer i DN

Dags att ändra vår flyktingpolitik och normerna för anhöriginvandring REJÄLT! Med dagens invandring, så kan det bara sluta så här: Inbördeskrig och en extrem islamisering av Sverige. Uppgörelser mellan shia och sunni - fast på svensk mark. Listan kan göras hur lång som helst.

Enligt Wikipedia är 40% av de som flytt från Irak kristna assyrier. Vilka siffror det är som gäller för Sverige känner jag dock inte till.

Vi måste göra som danskarna och skicka tillbaka folk till Irak så fort det går. Och vi måste sluta att ge dem asyl och hjälpa folk i deras närområde i första hand.

Dessutom ska de asylsökande inte kunna röra sig fritt i landet. De ska få stanna på en låst flyktingförläggning tills det att beslut kommer. Sedan ska avvisning ske direkt.



Inga kommentarer: