lördag, november 25, 2006

Blivande poliser klarade inte svenskprovet - får gå kvar ändå!!

"Ett 40-tal sökande till polisens grundutbildning som inte klarade svenskprovet får ändå gå vidare. "Vi har ett krav att öka mångfalden", säger polishögskolans rektor Birgit Hansson, till DN.

Den som drömmer om att bli polis måste genomgå en långdragen rekryteringsprocess för att bli antagen till grundutbildningen. Genom tuffa fysiska och psykiska prov sållas de sökande ut. Men vad polisen inte informerar om är att den nya satsningen på mångfald gör att en stor grupp som inte klarat svenskproven ändå klarar sig vidare. "

Läs mer i DN

Eftersom jag är svensk....och det BARA är en femtedel av mördarna som är svenska - borde inte jag slippa fängelset då, om jag mördar? Vi är ju en minioritet i våld ju....

Kanske dags att polisanmäla polishögskolan? Jag hoppas verkligen de som inte kommer in, kommer att dra detta till rätten.

I hur många rättegångar kommer gärningsmännen gå fria nu - bara för att polisens rapport och vittnesmål inte går att tyda på ett självklart sätt?

Hur många islamister är det bland dessa invandrare? Islamister som har chansen att få information innifrån. Islamister som inte kommer skydda judar eller vissa politiker, när dom ska?

SLUTA MED ALL KVOTERING!

Inga kommentarer: