lördag, augusti 19, 2006

Världen skrattar åt oss..

Det är visserligen inget nytt med det. Men nu är det riktigt illa. På bloggar runt om i världens framställs vi svenskar, som jordens dummaste folk. Och jag kan bara hålla med. Vi låter islamiseringen ta fäste, genom att fantisera om "sekulära och moderata" muslimer......nått som som inte finns.

Och alla som vågar kritisera islamister, avslutar alltid det dom säger eller skriver: "Men det är inger fel på vanliga muslimer. Sekulära och moderata muslimer måste stöttas till varje pris."

SLUTA DRÖMMA! Det finns INTE några"sekulära och moderata" muslimer. De läser alla samma bok - en bok full av våld och annat dravel. Och vi har heller inte som någon slags uppgift att stötta Naser Khader. Eller kan ni nämna någon mer "demokratisk" muslim, inom rimligt avstånd?

Det vore bättre vi började fundera på att stötta alla som INTE är muslimer.

Muslimerna behöver inget stöd...dom förser sig med det dom vill ha, oftast med våld...annars genom att spela offer - var så säkra på det! Det har de gjort i 1400 år, och de har ingen tanke på att sluta med det.


Vi andra behöver börja fundera på att stötta oss själva, våra familjer, vår kultur, vår demokrati.

I bloggen Gates of Vienna , kan ni läsa bland annat följande tänkvärda kommentar:

"Seriously - I am at the point with the swedes where I want to see them consumed from thier islamic cancer.

It will be like watching some wierd experiment in test tube. Perhaps - unlikely - but perhaps the remaining handful of sane europeans will see this travesty and rouse themselves.

However sweden is gone, never to be seen again."

Inga kommentarer: