måndag, april 24, 2006

Nu händer det äntligen lite i svensk media!

Uppdrag granskning - Integrationen i Sverige motarbetas
SVT1
Tisdag, 25 april, 20.00
Läs mer om Uppdrag Granskning

"I svenska förorter finns i dag en religiös islamisk polis som försöker kontrollera andra muslimer. Budskapet är att muslimer ska isolera sig från alla svenskar som inte är muslimer. Strikt religiösa grupper sätter upp stränga regler för vad som är tillåtet och många mer sekulära muslimer känner sig hotade. I två program granskar vår reporter Magnus Wennerholm islam och integration i Sverige."


Insider - Rosengård – Sveriges värsta ghetto
TV3
Torsdag, 27 april,22.00

Läs om Insider

"Insider har följt livet i Rosengård under några veckor tillsammans med den lokala kvarterspolisen. Polisen kämpar för att hämma brottsligheten, och det omfattande knarkmissbruket men det är tidvis en tröstlös uppgift. Polisen jobbar också för att bryta upp de kriminella ungdomsgängen som gör livet surt för invånare både i Rosengård och centrala Malmö."

Läs mer om detta och diskutera det på FOMI´s forum - Svenska Forum Mot Islamisering

Lär er mer om islam på FOMI - en informationsida med ett forum, som drivs av folk från flera länder. Alla med samma mål. Att stoppa islamiseringen, av i första hand Sverige. Där är ALLA med ett vettigt språkbruk är välkomna att debattera och ställa frågor. Ickemuslimer och muslimer är precis lika välkomna.


Inga kommentarer: